Kinderen t/m 6
GRATIS

Tijdens ons gehele nieuwe themajaar zijn kinderen t/m 6 jaar gratis!

Zij overnachten gratis in een van onze hotels en krijgen tevens  gratis toegang tot de Parken.

FUN FACTS

De meest 'pop-pulaire' attractie is 'it's a small world'. Hier vindt u 281 Audio-Animatronics® figuren, 48 bewegende speeltjes en 247 bewegende accessoires.


If the print window don't open automatically, click here :  


Home > disney parken > Disneyland Park

Disneyland® Park

In een Magisch Koninkrijk niet zo heel ver hier vandaan - ergens in de buurt van de plek waar iedereen een wens mag doen en dromen werkelijkheid worden - komen de klassieke helden en heldinnen van Disney tot leven in een sprookje dat nog heel lang, en gelukkig, zal duren.

Add to my bookmarks

Laat je verrassen door onze spectaculaire avondshow Disney Dreams®!, een explosie aan kleur, licht en magie. Met laserstralen, fonteinen en vuurwerk beleef je een wervelende tocht langs de bekendste Disney verhalen!
Belangrijke informatie: 
Disney Dreams®! zal nog tot en met 30 september 2015 elke avond te zien zijn! Voor de programmering vanaf 1 oktober, raadpleeg je Disney agent.

Ontdek onze fantastische avondshow 'Disney Dreams®!, bekroond met een award.
Sleeping Beauty Castle

Kies er één uit... Of neem ze allemaal!

Beleef uw favoriete Disney Landen zoals u ze herinnert uit die klassieke Disney verhalen waarin sprookjes echt tot leven komen.

verken de Landen in het Disneyland Park
Space Mountain: Mission 2

Spanning in alle vormen en maten

De opwindende attractie Space Mountain: Mission 2 neemt u mee op een reis naar de grenzen van het universum, terwijl de kleintjes een cruise rond de wereld kunnen maken in "it's a small world". Het Park zit boordevol plekjes om met de hele familie plezier te hebben, van Pirates of the Caribbean tot de Mad Hatter's Tea Cups.

Thrill rides in Disneyland Parijs

attracties in Disneyland Park
© DISNEY

In het Disneyland Park is iedere dag een feestdag

Naast alle prachtige attracties en figuren zijn er het hele jaar door ook spectaculaire parades en shows om met het hele gezin van te genieten. Er is elke dag iets speciaals te beleven!

programma van de shows en parades

shows en parades in Disneyland Park
© Disney • Pixar . Alle rechten voorbehouden.